ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKSιόλογα » Οι διακοπές του Πάσχα άρχισαν, τα AKS Hotels άνοιξαν και σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις

12983285_10154041015547226_2270106864484286030_o (1)

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και τα Ξενοδοχεία AKS είναι και πάλι κοντά σας για μια σεζόν γεμάτη συγκινήσεις, διασκέδαση, χαρά και ξενοιασιά. Το AKS Hinitsa, μάλιστα, σας επιφυλάσσει μία τεράστια έκπληξη, καθώς έχει γίνει ανακαίνιση στην πισίνα και, φυσικά, τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Το φετινό Πάσχα αναμένεται εκπληκτικό στα ξενοδοχεία AKS και θα δώσει και το σύνθημα για ένα ακόμα καλύτερο καλοκαίρι. Πάντα κάτι μας πιάνει, όταν ανοίγουμε το Πάσχα, και ειδικά φέτος που η άνοιξη έχει ήδη μυρίσει, ο καιρός είναι ιδανικός για να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα και να απολαύσουμε τη γοητεία του Πόρτο Χελίου, του ειδυλλιακού και αγαπημένου χωριού της Αργολίδας.

Η χαρά μας, μάλιστα, είναι διπλή φέτος, καθώς νιώθουμε και ενθουσιασμό για το ανανεωμένο και ανακαινισμένο AKS Hinitsa Bay, το ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καλύτερη παραλία της Αργολίδας. Όλος ο νέος σχεδιασμός του έχει στηριχτεί σε μία βασική αρχή: να έχει ο επισκέπτης θέα από οποιαδήποτε θέση του δωματίου. Οι μεγάλες τζαμαρίες και η διαρρύθμιση του μπαλκονιού και του ίδιου του δωματίου επιτρέπουν απρόσκοπτη θέα στο βουνό ή τη θάλασσα με τρόπο που μόνο το Πόρτο Χέλι και τα Ξενοδοχεία AKS μπορούν να προσφέρουν. Η πισίνα έχει ανασχεδιαστεί για τη δική σας ασφάλεια και απόλαυση.

Καταστρώστε, λοιπόν, τα σχέδιά σας και για φέτος. Είτε θέλετε να περάσετε ένα χαλαρωτικό σαββατοκύριακο στο Πόρτο Χέλι, επειδή είναι τόσο κοντά στην Αθήνα, είτε σκοπός σας είναι οι διακοπές να διαρκέσουν περισσότερο, αφού η Αργολίδα προσφέρει τόσες ευκαιρίες για εκπληκτικές εκδρομές, τα ξενοδοχεία AKS Porto Heli και το ανανεωμένο AKS Hinitsa Bay έχουν ανοίξει τις πόρτες τους και σας περιμένουν με το γνωστό τους χαμόγελο και τη θερμή υποδοχή.

Για άλλη μια χρονιά, τα ξενοδοχεία AKS θα είναι πρώτα στις προτιμήσεις σας και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Εμείς ανταποδίδουμε φροντίζοντας να είμαστε πάντα δίπλα σας με άψογες υπηρεσίες, ώστε να περάσετε καταπληκτικά.

AKS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ