ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKSιόλογα » Πόρτο Χέλι και Ξενοδοχεία AKS – Ο καλύτερος συνδυασμός για το γάμο και τις κοινωνικές εκδηλώσεις σας

screen1210 Jan. 08 08.25

Μαγευτική θέα, όμορφοι χώροι, ρομαντική ατμόσφαιρα, άριστη εξυπηρέτηση και εκπαιδευμένο προσωπικό: Αν η Αργολίδα είναι ο ιδανικός τόπος για να παντρευτείτε, με τα τόσα υπέροχα εκκλησάκια είτε δίπλα στη θάλασσα είτε μέσα στα δέντρα είτε, στις καλύτερες των περιπτώσεων, με συνδυασμό των δύο, τότε τα ξενοδοχεία AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay προσφέρουν τον ιδανικό τρόπο για να ολοκληρωθεί η βραδιά. Αν παντρευτείτε στην εκκλησία του Πόρτο Χελίου ή και στον περιζήτητο Άγιο Αιμιλιανό, όλοι οι δρόμοι καταλήγουν στα ξενοδοχεία AKS, για την ολοκλήρωση μιας μοναδικής μέρας που θα θυμάστε για μια ζωή.

Με εμπειρία χρόνων στο χώρο των εκδηλώσεων γάμου, των βαφτίσεων, των πάρτι και των δεξιώσεων, τα ξενοδοχεία AKS μπορούν να οργανώσουν άψογα και σύμφωνα με τις δικές επιθυμίες, ως προς τη μουσική και τη διακόσμηση, μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη. Μέσα σε έναν χώρο που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους, ο χρόνος θα κυλήσει όμορφα, με μεγάλη ποικιλία ποτού και εξαιρετικό φαγητό, μαγειρεμένο ειδικά για την εκδήλωσή σας από καταξιωμένους σεφ, βάσει των δικών σας εντολών και προτιμήσεων.

Το ειδυλλιακό τοπίο στο Πόρτο Χέλι, αλλά και ο εξαιρετικός καιρός που κρατάει τους περισσότερους μήνες του χρόνου βοηθούν φυσικά να περάσετε μια έτσι κι αλλιώς αξέχαστη βραδιά. Τα AKS Hotels, όμως, θα φροντίσουν όλα να γίνουν στην εντέλεια, εξασφαλίζοντας τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των καλεσμένων σας, τη στιγμή όμως που η παρουσία του προσωπικού είναι απόλυτα διακριτική.

Αν έχετε απορίες για τις εκδηλώσεις και τις δεξιώσεις γάμου που μπορούν να διοργανώσουν τα ξενοδοχεία AKS στο Πόρτο Χέλι, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε ακόμα να έρθετε να μας βρείτε στην Bridal Expo που θα γίνει από 9 ως 11 Ιανουαρίου 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο. Εκεί, στο περίπτερο 610, θα δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα ξενοδοχεία μας, αλλά και θα μπορέσετε να συζητήσετε μαζί μας για όποια θέματα σας ενδιαφέρουν γύρω από την άψογη διεξαγωγή του γαμήλιου πάρτι σας.

Το Πόρτο Χέλι και οι γύρω από αυτό περιοχές στην Αργολίδα αποτελούν στολίδια για την Ελλάδα και δεν είναι τυχαίο που πολλά ζευγάρια επιλέγουν τις εκκλησίες του, αλλά και τα ξενοδοχεία AKS, για μια μέρα που επιθυμούν να είναι όλα τέλεια. Για μια μαγευτική βραδιά, που θα περιλαμβάνει κέφι, απόλαυση, διασκέδαση, αλλά και συγκίνηση, εμπιστευτείτε τα Ξενοδοχεία AKS και το πανέμορφο, μοναδικό Πόρτο Χέλι.