ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKSιόλογα » Φθινόπωρο στα AKS Hotels

IMG_6731_DxO

Το καλοκαίρι φαίνεται πως έφυγε, ή μήπως όχι; Στα Ξενοδοχεία AKS πιστεύουμε ότι οι διακοπές τον Σεπτέμβριο είναι ιδανικές για διάφορους τύπους ανθρώπων. Μπορεί να μην υπάρχει η πολυκοσμία και η ασταμάτητη δραστηριότητα του Ιουλίου και του Αυγούστου, ο καιρός όμως παραμένει τέλειος, ίσως και καλύτερος ακόμα, οι παραλίες σας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Δεν είναι τυχαίο που όσοι φεύγουν για διακοπές τον Σεπτέμβρη δεν το μετανιώνουν.

Αφήνουμε στην άκρη το γεγονός ότι το επίσημο τέλος του καλοκαιριού είναι στις 21 Σεπτεμβρίου, με την ισημερία. Αν το παραδεχθούμε θα πρέπει να βγάλουμε από το καλοκαίρι τις αρχές του Ιουνίου. Η ουσία είναι ότι τα AKS Hotels στο Πόρτο Χέλι, την Πάρο και την Κρήτη υποδέχονται με χαρά τους επισκέπτες και τους μήνες που διαδέχονται τον Αύγουστο. Πάντα με την ίδια ποιότητα εξυπηρέτησης, πάντα με τις απλόχερες υπηρεσίες τους, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, το προσωπικό μας είναι έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη.

Τα AKS Hotels είναι ακόμα εδώ. Οι ομορφιές της Ελλάδας είναι ακόμα εδώ. Συνδυάστε τα δύο για να περάσετε μερικές ακόμα μαγικές στιγμές πριν ο καιρός σας πάρει μακριά από τις παραλίες, από τις βόλτες δίπλα στη θάλασσα, από την απόλαυση της ζωής που είναι το ελληνικό καλοκαίρι.

Ξενοδοχεία Πελοπόννησος – AKS Porto Heli Hinitsa Bay