ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKSιόλογα » Η Σακίρα και ο Πικέ στο Πόρτο Χέλι

Shakira

Για άλλη μια φορά οι πλούσιοι και οι διάσημοι της υφηλίου σπεύδουν στο Πόρτο Χέλι για τις διακοπές τους. Αυτή τη φορά στις παραλίες την πανέμορφης αυτής πόλης της Αργολίδας βρέθηκε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του αθλητισμού και της show business. Ο Ζεράρ Πικέ, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, και η Σακίρα, η καλλιτέχνιδα από την Κολομβία και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο της μουσικής, επέλεξαν το Πόρτο Χέλι και τις εκπληκτικές του παραλίες για να περάσουν μερικές μέρες απόλαυσης και ξενοιασιάς.

Η είδηση ίσως να μην είχε αποκαλυφθεί, αν ο Πικέ δεν είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο instagram μακρινή φωτογραφία των δύο να περνούν στιγμές χαλάρωσης σε απομονωμένη παραλία που πολλοί από τους followers στο μέσο αυτό κοινωνικής δικτύωσης αναγνώρισαν πως βρίσκεται πολύ κοντά στο μαγευτικό Πόρτο Χέλι.

Δυστυχώς, ο Πικέ και η Σακίρα είναι πολυάσχολοι, όπως πάντα συμβαίνει με όσους βρίσκονται στην κορυφή του επαγγέλματός τους, και οι διακοπές τους θα είναι σύντομες απ’ ό,τι φαίνεται. Αυτό ίσως να στερήσει την ευκαιρία να τους πάρει κάπου το μάτι μας, στην κεντρική παραλία του Πόρτο Χελίου για παράδειγμα ή στα μπαράκια της πόλης. Σίγουρα όμως τους ευχόμαστε να περάσουν τέλεια και κάποια στιγμή να επιστρέψουν στην Ριβιέρα της Ελλάδας, όπως είναι γνωστό το Πόρτο Χέλι.