ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKSιόλογα » Λαμπρή με το Λάμπη – Ο Λάμπης Λιβιεράτος στο ξενοδοχείο AKS Πόρτο Χέλι

livieratos

Μια έκπληξη επιφυλάσσει το ξενοδοχείο AKS Porto Heli την Κυριακή του Πάσχα. Ο Λάμπης Λιβιεράτος, στο εορταστικό μεσημεριανό γεύμα της Λαμπρής θα διασκεδάσει τους επισκέπτες του ξενοδοχείου τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες που τον έκαναν τόσο δημοφιλή στην Ελλάδα.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος ψυχαγωγεί τους Έλληνες με τα τραγούδια του εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια. Και τώρα συνεργάζεται με τα ξενοδοχεία AKS  για να προσφέρει μια αξέχαστη μέρα σε όσους έχουν την τύχη να βρίσκονται στο κοσμοπολίτικο  Πόρτο Χέλι κατά τους εορτασμούς του Πάσχα. Θα τραγουδήσει τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και τραγούδια καλλιτεχνών που όλοι έχουμε αγαπήσει, τα οποία και θα ερμηνεύσει με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει κερδίσει την αναγνώριση όλου του κόσμου: Ποιος θα ξεχάσει την συμμετοχή του  στο  κέντρο «Χάντρες» που είχε κάνει πάταγο στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας στις αρχές της δεκαετίας του 90, τις  τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αλλά και τους χρυσούς  δίσκους, που τον κατατάσσουν στους διαχρονικά  αγαπημένους καλλιτέχνες του Ελληνικού πενταγράμμου  

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου AKS Porto Heli, θα έχουν χαρά να  διασκεδάσουν την Κυριακή του Πάσχα με τον αγαπημένο καλλιτέχνη, απολαμβάνοντας μια ιδανική, ειδυλλιακή, γεμάτη διασκέδαση και χαρά διαμονή που μόνο τα AKS Hotels μπορούν να προσφέρουν.

Το Πάσχα αναμένεται συναρπαστικό στα ξενοδοχεία AKS.