ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKSιόλογα » Λάμψη από Χόλιγουντ στις Σπέτσες και το Spetses Mini Marathon

bo_derek

Η διοργάνωση Spetses Mini Marathon δεν είναι διάσημη μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο. Αστέρες του Χόλιγουντ έρχονται στο μαγευτικό νησί, αλλά και στις καταπληκτικές ακτές της Αργολίδας για να διαγωνιστούν και να χαρούν τις ελληνικές θάλασσες, τον ελληνικό καιρό και την ελληνική κουζίνα. Τελευταία προσθήκη στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Spetses Mini Marathon είναι η Μπο Ντέρεκ, η πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλιγουντ που έκανε θραύση τις προηγούμενες δεκαετίες, αλλά συνεχίζει ακόμα και σήμερα να παίρνει σημαντικούς ρόλους στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Τα αγωνίσματα για το Spetses Mini Marathon θα διεξαχθούν από 7 ως 9 Οκτωβρίου και περιλαμβάνουν αγώνες δρόμου πέντε, δέκα και είκοσι πέντε χιλιομέτρων, αλλά και αγώνες κολύμβησης τριών και πέντε χιλιομέτρων ανάμεσα στις Σπέτσες και την Ακτή Κόστα δίπλα στο Πόρτο Χέλι. Η Μπο Ντέρεκ θα διαγωνιστεί στην κολύμβηση, όπως ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο instagram με μια διασκεδαστική και δροσερή φωτογραφία.

Για όσους πήγαιναν κινηματογράφο παλιότερα, η Μπο Ντέρεκ είναι ένα είδωλο. Η μεγάλη της επιτυχία είναι το Δέκα, με συμπρωταγωνιστή τον μεγάλο Ντάντλεϊ Μουρ, αλλά έχει παίξει και σε άλλες μεγάλες ταινίες, όπως Ταρζάν και Μπολερό. Σήμερα παραμένει ακόμα όμορφη και δραστήρια, γι’ αυτό και άλλωστε μπορεί και συμμετάσχει σε αγώνες αντοχής, όπως η κολύμβηση στο Spetses Mini Marathon.

Βέβαια, στις Σπέτσες και τις ακτές της Αργολίδας δεν έρχεται μόνο για να αγωνιστεί. Όπως δήλωσε και η ίδια θέλει να πιει ούζο και να δοκιμάσει πάλι ελληνικό φαγητό. Έχει άλλωστε μεγάλη εμπειρία από Σπέτσες και Ελλάδα, αφού έχει ξαναέρθει στο παρελθόν και μάλιστα είχε συμμετάσχει στο Spetses Mini Marathon και το 2013.

Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τη μεγάλη αυτή αστέρα στα μέρη μας. Όσοι ξέρουν άλλωστε, προτιμούν την Αργολίδα και τα νησιά του Σαρωνικού για τις διακοπές τους.

Ξενοδοχεία Πελοπόννησος – AKS Porto Heli