ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKSιόλογα » Το 2016 ήρθε, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει

CAM00170

Κάτι αλλάζει μαζί με τον ερχομό του νέου χρόνου, μια αίσθηση προσδοκίας και νοσταλγίας, αρχίζει και φυτρώνει η ιδέα του καλοκαιριού που πλησιάζει, αν και η αποκορύφωση αυτού είναι οι διακοπές του Πάσχα. Έτσι και στα ξενοδοχεία AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay περιμένουμε με ανυπομονησία το καλοκαίρι και έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για το άνοιγμα των ξενοδοχείων. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που συμπίπτει με την εποχή που η φύση ξανανιώνει, η Αργολίδα φοράει τα καλά της και περιμένει να την επισκεφτείτε για να απολαύσετε μερικές ημέρες χαλάρωσης, ξενοιασιάς και διασκέδασης στα Ξενοδοχεία AKS, αλλά και στα όμορφα χωριά της.

Όταν ανοίξουν τα ξενοδοχεία και έρθετε πάλι στο Πόρτο Χέλι, θα θυμηθείτε πόσο ιδανικός και πανέμορφος τόπος είναι και το ίδιο το χωριό και η Αργολίδα. Από την κεντρική παραλία του Πόρτο Χελίου, όπου θα κολυμπήσετε, θα κάνετε βόλτα με το σκάφος, αλλά και θα πιείτε τον καφέ και το ποτό σας, μέχρι τον όρμο της Χηνίτσας, που για εμάς είναι η πιο όμορφη παραλία στην Αργολίδα, επειδή το AKS Hinitsa Bay φροντίζει να είναι πάντα σε άψογη κατάσταση, το Πόρτο Χέλι μπορεί να σας κρατήσει απασχολημένους για μέρες. Για όσους αγαπούν το AKS Hinitsa Bay μάλιστα, σας επιφυλάσσουμε μια έκπληξη. Το ξενοδοχείο ανακαινίζεται και εκσυγχρονίζεται για να προσφέρει ακόμα περισσότερες ανέσεις και ευκαιρίες ψυχαγωγίας στους επισκέπτες του.

Η πραγματική μαγεία της Αργολίδας, όμως, βρίσκεται στις άπειρες εκδρομές που μπορείτε να κάνετε με ορμητήριο το Πόρτο Χέλι και τα Ξενοδοχεία AKS. Και μάλιστα οι εκδρομές αυτές ταιριάζουν με όλα τα γούστα. Ό,τι κι αν σας αρέσει, η Αργολίδα το παρέχει.

Αν προτιμάτε αρχαία μνημεία και ταξίδια στο παρελθόν, τότε μπορείτε να κατευθυνθείτε μέχρι τις Μυκήνες, τον πιο όμορφο ίσως αρχαιολογικό χώρο στην Ελλάδα, την Επίδαυρο, το διάσημο θέατρο, ή και την Τίρυνθα και την Τροιζήνα (έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στην τελευταία). Αν πάλι ψάχνετε παραλίες, πέρα από το ίδιο το Πόρτο Χέλι, μπορείτε να πάτε στην Κοιλάδα, στην Ερμιόνη ή λίγο πιο μακριά, στο Τολό και το Ναύπλιο.

Αλλά οι παραλίες μπορούν να συνοδεύονται από εκδρομές στα όμορφα χωριά και τις διάφορες τοποθεσίες της Αργολίδας. Από τη χτισμένη στο βράχο Μονή Αυγού, μέχρι τον προϊστορικό οικισμό στο σπήλαιο Φράγχθι και μέχρι τα πανέμορφα χωριά της ορεινής Αργολίδας, τα πάντα βρίσκονται πολύ κοντά με το αυτοκίνητο.

Τα Ξενοδοχεία AKS σας περιμένουν και πάλι αυτό το καλοκαίρι για να περάσουν μαζί σας διακοπές ακόμα καλύτερες, ακόμα πιο χαρούμενες.

Ξενοδοχεία Πελοπόννησος – AKS Hotels