ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKSιόλογα » Σάντα Μαρία – Η καλύτερη οικογενειακή παραλία στην Πάρο

santa maria 2

Η Πάρος φημίζεται για τις παραλίες της. Είτε πάτε ως παρέα ή ως ζευγάρι, είτε είστε εκεί με την οικογένειά σας ή μόνοι σας, είτε θέλετε ξεφάντωμα ή απομόνωση, η Πάρος σίγουρα θα έχει μια παραλία που να ικανοποιεί όλες σας τις επιθυμίες. Δεν είναι τυχαίο που τόσες παραλίες είναι γνωστά ακόμα και σε όσους δεν έχουν πάει ποτέ στην Πάρο: Κολυμπήθρες, Πούντα, Χρυσή Ακτή είναι σχεδόν brand names πια.

Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για τη Σάντα Μαρία, που θα έπρεπε να είναι εξίσου διάσημη. Εκτός από το πανέμορφο τοπίο της με τους κέδρους και τους αμμόλοφους, η Σάντα Μαρία είναι τεράστια, τέλεια οργανωμένη και με πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Παίξτε beach volley, ξαπλώστε κάτω από τις ομπρέλες, πάτε σε ένα από τα γύρω μαγαζιά για καφεδάκι ή και φαγητό. Είναι πολύ εύκολο μια οικογένεια να περάσει όλη τη μέρα της εκεί και να μην της λείψει τίποτα. Παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και ενήλικες θα βρουν πολλά πράγματα να κάνουν και δεν θα βαρεθούν ποτέ. Κι αν έχετε και το πνεύμα της περιπέτειας μέσα σας, μπορείτε να μάθετε και θαλάσσια σπορ, όπως windsurfing.

Η Σάντα Μαρία βρίσκεται στα ανατολικά του όρμου της κοσμοπολίτικης Νάουσας και έχει θέα προς τη Νάξο. Αν βρεθείτε στην Πάρο, φροντίστε να είναι μία από τις πρώτες παραλίες που θα επισκεφτείτε.

Ξενοδοχεία Πάρος – AKS Chroma Paros