ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKSιόλογα » AKS Hinitsa Bay – Μαγευτικό, Μοναδικό, Ελληνικό

Το πιο όμορφο και φιλόξενο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι σας περιμένει να ζήσετε υπέροχες στιγμές μαζί με τον σύντροφο ή και την οικογένειά σας. Το ανακαινισμένο AKS Hinitsa Bay συνδυάζει τα καταγάλανα νερά της ελληνικής θάλασσας με το καταπράσινο τοπίο της Αργολίδας. Στον κόλπο της Χηνίτσας, μπροστά από την πανέμορφη ομώνυμη παραλία, οι άνθρωποι του AKS Hinitsa Bay έχουν φτιάξει έναν κόσμο ονειρικό, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε, να διασκεδάσετε.

Δωμάτια με θέα, κουζίνα εκλεπτυσμένη, ατέλειωτες δραστηριότητες παντού, από τη ρεσεψιόν μέχρι τα δωμάτια, είναι λίγα μόνο απ’ όσα προσφέρει το AKS Hinitsa Bay. Ειδικά για τους μικρούς επισκέπτες του ξενοδοχείου, η χαρά δεν θα τελειώσει ποτέ. Αθλήματα, χοροί, παιχνίδια, παραστάσεις και, φυσικά, η πισίνα, είναι εκεί για να τους προσφέρουν ώρες διασκέδασης, ώστε να θυμούνται το AKS Hinitsa Bay ως το ξενοδοχείο που προσέφερε τις καλύτερες διακοπές της ζωής τους.

Γι’ αυτό κλείστε κι εσείς ένα δωμάτιο στο AKS Hinitsa Bay και γνωρίστε από κοντά την ελληνική κουλτούρα και την απαράμιλλη φιλοξενία μας.

Ξενοδοχεία Πελοπόννησος – AKS Hinitsa Bay