ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKSιόλογα » Ο χειμώνας τελειώνει, η Πάρος ξυπνά

Naoussa - Nikos Roussos

Ε, ναι, ο χειμώνας τελειώνει. Φλεβάρης ήρθε, τελευταίος μήνας του χειμώνα, μετά έρχεται η άνοιξη που στην Ελλάδα πρακτικά είναι καλοκαίρι. Ένα βήμα είμαστε μακριά από τις διακοπές, τα μπάνια, τη διασκέδαση, την ξενοιασιά, την απόλαυση και όλα αυτά που αποτελούν το ελληνικό καλοκαίρι και που αναζητούν άνθρωποι όχι μόνο από τη χώρα μας, αλλά και από όλο τον κόσμο.

Και το ξενοδοχείο AKS Chroma Paros στην πιο όμορφη πόλη, τη Νάουσα, του πιο όμορφου νησιού των Κυκλάδων, την Πάρο, ετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχθεί όχι μόνο τον καλό καιρό και τη φύση που ξανανιώνει, αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες που σπεύδουν κάθε χρόνο για να απολαύσουν τις χάρες των ελληνικών νησιών.

Μας πιάνει μια νοσταλγία, είναι η αλήθεια. Η Πάρος είναι όμορφη όλο το χρόνο και ο χειμώνας με την απόλυτη ησυχία του είναι ευκαιρία για περισυλλογή, αλλά είναι διαφορετικό να βλέπεις τα γραφικά σοκάκια της Νάουσας λουσμένα από τον ήλιο τη μέρα και κατάφωτα τη νύχτα να πλημμυρίζουν από ανθρώπους χαμογελαστούς που απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Είναι διαφορετικό να ακούς τον παφλασμό της βουτιάς από τη διπλανή, μικρή, κρυφή παραλία στις Κολυμπήθρες την ώρα που κι εσύ απολαμβάνεις το μπάνιο σου. Είναι διαφορετικό να βλέπεις τα παιδάκια να χτίζουν, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των γονιών τους, κάστρα στην άμμο στην παραλία της Σάντα Μαρία, τους νέους να φλερτάρουν, να διασκεδάζουν και να κάνουν θαλάσσια σπορ. Είναι διαφορετικό να έχεις τεράστιες επιλογές από εξαιρετικά εστιατόρια με γνωστούς σεφ και καταστήματα διάσημων οίκων μόδας. Και, τελικά, είναι απλά διαφορετικό να ζεις αντί να φαντάζεσαι, να βιώνεις αντί να σχεδιάζεις, να κάνεις αντί να σκοπεύεις.

Το AKS Chroma Paros θα βρίσκεται πάλι εκεί για να εξυπηρετήσει όσους θέλουν να περάσουν αξεπέραστες διακοπές που θα τους μείνουν χαραγμένες στη μνήμη για πάντα. Η εκπληκτική Πάρος το κάνει λίγο πιο εύκολο για εμάς, αλλά και από την πλευρά μας προσφέρουμε άρτιες υπηρεσίες, μαγευτικές τοποθεσίες, μεγάλη εμπειρία και πάντα ένα ζεστό χαμόγελο.

Κι όσο για εσάς; Το μόνο που χρειάζεται είναι να κλείσετε τη διαμονή σας στο AKS Chroma Paros και τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουμε εμείς και το νησί. Είναι πολύ εύκολο να περάσετε τέλεια όταν όλα συνδυάζονται τόσο αρμονικά που τελικά γίνονται αόρατα. Στόχος μας είναι να παραμείνει η παρουσία μας όσο πιο διακριτική γίνεται και εσείς να μην χρειαστείτε τίποτα, να ασχοληθείτε μόνο με το να περάσετε καταπληκτικά στην Πάρο.

Είπαμε, η ίδια η Πάρος το κάνει εύκολο.

Ξενοδοχεία Πάρος – AKS Chroma Paros