ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKSιόλογα » Πάσχα στο Πόρτο Χέλι; AKS-ίζει!

Πάσχα σημαίνει στιγμές ουσιαστικής συναναστροφής με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, εγκάρδιες συζητήσεις γύρω από ένα τραπέζι, με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και το πιο αληθινό χαμόγελο στα χείλη μας, γνωρίζοντας πως βρισκόμαστε σ’ ένα πλαίσιο αγάπης. Αγάπης άσπιλης, και τόσο καθάριας, που καμιά φορά σε τυφλώνει, αλλά είναι η μόνη που μπορεί να σε κάνει να δεις.

Hinitsa_Easter2

Με τα… ποιητικά λόγια αυτά, περιγράψαμε τι σημαίνει για εμάς στο AKS Hinitsa Bay η περίοδος του Πάσχα, πέραν βέβαια των κατανυκτικών θρησκευτικών εκδηλώσεων, αλλά και των παραδοσιακών εθίμων που λαμβάνουν χώρα στο ξενοδοχείο μας, και θα έχετε την χαρά να απολαύσετε μαζί μας από την Μεγάλη Πέμπτη έως και τη Δευτέρα του Πάσχα! Το Bar Αρκαδία ετοιμάζεται ήδη να υποδεχθεί τις… αγουροξυπνημένες διαθέσεις σας μετά από κάθε νύχτα γαλήνιου ύπνου στα αναπαυτικά μας στρώματα, ενώ ήδη υπολογίζουμε τα λίτρα του οίνου του… αγαπητού που θα συντροφεύσει τα δείπνα, αλλά και το Πασχαλινό  μεσημεριανό γεύμα στο “Ζέφυρο”. Εννοείται πως το κρασί το κερνάμε εμείς, δεν θέλουμε εξάλλου, να ανησυχείτε για τέτοια πράγματα. Αλλά, εκεί που θα θέλαμε να δώσετε προσοχή είναι στο πρωινό του Μεγάλου Σαββάτου, όπου καλό είναι να ενημερώσετε τον Maitre μας για την κράτησή σας στο Αναστάσιμο δείπνο, για να μην χάσετε, πέραν από τη χαρά του Αναστάσιμου μηνύματος και τη χαρά του πεντανόστιμου δείπνου μας. Ευωδίες μαγειρίτσας και λοιπών κρεατικών πανδαισιών θα νοτίσουν την ειδυλλιακή, ούτως ή άλλως, ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας και του μαγευτικού φυσικού κάλλους που το περιβάλλει, και θα σας οδηγήσουν στο παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία την Κυριακή του Πάσχα.

drz-AKS HinitsaBay6259_result

drz-DJI_0009_result

Επειδή, όμως, οικογενειακές στιγμές σημαίνει και χαρά και παιχνίδι για τους μικρούς μας επισκέπτες, το Mini Club του Hinitsa Bay θα παραμείνει ανοιχτό όλες τις ημέρες της Πασχαλινής περιόδου με ειδικούς παιδαγωγούς και καθημερινές δραστηριότητες για τα παιδιά. Έτσι, στο τέλος μικροί και μεγάλοι θα μετρηθούν στο… απολαυστικόμετρο του ξενοδοχείου μας, για να δούμε ποιός πέρασε καλύτερα τις ημέρες αυτές. Τολμάτε να βάλετε στοίχημα;