ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKSιόλογα » Γιατί το Πόρτο Χέλι Είναι το Καλύτερο Μέρος να Μείνετε στην Πελοπόννησο

Porto-Heli-01Δεν είναι τυχαίο που χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο επιλέγουν το Πόρτο Χέλι για να περάσουν μερικές ειδυλλιακές μέρες κατά το καλοκαίρι. Το Πόρτο Χέλι συνδυάζει όλα όσα χρειάζεστε στις διακοπές για να μην σας λείψει ποτέ τίποτα! Είναι τόσοι πολλοί οι λόγοι να το επιλέξετε την επόμενη φορά που θα ψάχνετε για προορισμό που μόνο λίγους θα παραθέσουμε εδώ:

1. Τέλειες παραλίες.
Ο κόλπος της Αργολίδας φημίζεται για τις παραλίες του. Η κεντρική παραλία του Πόρτο Χελίου, η Χηνίτσα σε μικρή απόσταση, αλλά και λίγο πιο μακριά η Ερμιόνη, το Τολό, η Καραθώνα σας προσφέρουν άπειρες επιλογές για παραλίες. Οικογενειακές ή πολύβουες, οργανωμένες ή απομονωμένες, τα πάντα θα βρείτε γύρω από το Πόρτο Χέλι

2. Μοναδικά αξιοθέατα
Το Πόρτο Χέλι διαθέτει σε απόσταση αναπνοής μερικά από τα σημαντικότερα αρχαία αξιοθέατα της Ελλάδας: Μυκήνες, Τροιζήνα, Επίδαυρος, Τίρυνθα και τόσα άλλα. Μπορεί να χρειαστείτε και μέρες να τα δείτε όλα, αλλά και αυτό πλεονέκτημα το θεωρούμε.

3. Πανέμορφη φύση
Πηγαίνοντας από αξιοθέατο σε αξιοθέατο δεν θα βαρεθείτε ποτέ γιατί πολύ απλά η Αργολίδα είναι καταπράσινη με δέντρα και περιβόλια και λιβάδια παντού. Οι διαδρομές θα σας φέρνουν πάντα σε καινούργιες ομορφιές που περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

4. Ιδανική διαμονή
Τα AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay Hotels είναι έτοιμα να σας φιλοξενήσουν και να σας βοηθήσουν να κάνετε πρώτο βήμα για τέλειες καλοκαιρινές διακοπές αφού διαθέτουν πολυτελή δωμάτια και παροχές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στο Πόρτο Χέλι.

Ξενοδοχεία Πελοπόννησος – AKS Porto Heli