ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKSιόλογα » Εκδρομές γύρω από το Πόρτο Χέλι I

ermioni-barelos

Το Πόρτο Χέλι δεν είναι μόνο μια εκπληκτική πόλη, ιδανική για να περάσετε μερικές ειδυλλιακές μέρες των διακοπών σας. Σας προσφέρει και άπειρες δυνατότητες για εκδρομές γύρω από αυτό, καθώς η Αργολίδα είναι γεμάτη με θαυμάσιες τοποθεσίες που μπορείτε να επισκεφτείτε είτε για τις παραλίες, είτε για τα ταβερνάκια, είτε για το πανέμορφο φυσικό τους τοπίο. Σε αυτό το κείμενο θα μιλήσουμε για δύο από τις πιο κοντινές εκδρομές γύρω από το Πόρτο Χέλι.

Ερμιόνη

Η Ερμιόνη βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από το Πόρτο Χέλι. Είναι μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή κωμόπολη, που την περιποιούνται οι κάτοικοί της, γιατί θέλουν να μείνει αξέχαστη στον επισκέπτη. Η Ερμιόνη περιστοιχίζεται από πευκοδάσος, ενώ δεν λείπουν οι δημοφιλείς παραλίες: Κουβέρτα, Μαδέρι, Πετροθάλασσα και Μπίστι είναι μερικές από αυτές. Λίγο πιο έξω είναι το φαράγγι Καταφύκι, αν έχετε όρεξη για πεζοπορία και περιπέτεια στη φύση.

Άγιος Αιμιλιανός

Το ακρωτήρι και το χωριό του Άγιου Αιμιλιανού είναι ίσως η περιοχή που προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό πλούσιων και διάσημων από όλο τον κόσμο μετά τη Μύκονο. Τα καταπράσινα τοπία, η υπέροχη θέα στη θάλασσα, η γραφική αρχιτεκτονική του έχουν οδηγήσει πολλούς να χτίσουν τα αρχοντικά τους στην περιοχή για να απολαμβάνουν τα καλύτερα της ζωής τόσο κοντά στο Πόρτο Χέλι και την Αθήνα.

Συνέχεια, και περισσότερες εκδρομές γύρω απ’ το Πόρτο Χέλι.

 

Ξενοδοχεία Ερμιονίδα – AKS Hotels