ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AKSιόλογα » Από το Πόρτο Χέλι στις Σπέτσες

Spetses - Panos Asproulis

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των ξενοδοχείων AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay στο Πόρτο Χέλι είναι ότι βρίσκονται στην ιδανική τοποθεσία για θαυμάσιες εκδρομές με μεγάλη ποικιλία: από τους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών και της Τροιζήνας, μέχρι τα δάση της ορεινής Αργολίδας κι από μαγευτικά χωριουδάκια όπως ο Άγιος Αιμιλιανός μέχρι τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Και ναι, αυτό το τελευταίο δεν είναι καθόλου περίεργο, αφού από το Πόρτο Χέλι είναι πολύ εύκολο να πεταχτείτε μέχρι τις Σπέτσες, ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας.

Υπάρχουν δύο πολύ εύκολοι τρόποι να πάτε στις Σπέτσες από το Πόρτο Χέλι. Στην προκυμαία του Hinitsa Bay, στην παραλία της Χηνίτσας, σας περιμένουν υδροταξί για να σας μεταφέρουν γρήγορα και με ασφάλεια απέναντι, όπου θα βρείτε υπέροχες παραλίες, όπως της Αγίας Παρασκευής και των Αγίων Αναργύρων, μικρά ταβερνάκια με εξαιρετικό φαγητό και μια πόλη που ζητάει να την εξερευνήσετε περπατώντας, να ανακαλύψετε κάθε κρυμμένη της γωνιά, να ανεβείτε σκαλιά και να περάσετε κάτω από αψίδες με βουκαμβίλιες.

Ο δεύτερος τρόπος να πάτε στις Σπέτσες είναι από την παραλία Κόστα, όπου θα βρείτε το καραβάκι που θα σας περάσει απέναντι. Τα δρομολόγια είναι αρκετά συχνά, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αξιοποιήστε λοιπόν τις διακοπές σας στο μαγευτικό Πόρτο Χέλι με εκδρομές σε όλα όσα έχει να προσφέρει η Ελλάδα.

Ξενοδοχεία Πελοπόννησος – AKS Porto Heli