ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Tennis in Greece

Μία μοναδική εμπειρία τένις φιλοξενείται αυτό το καλοκαίρι στο AKS Hinitsa Bay! Ο έμπειρος προπονητής Φίλιππος Καραφυλλίδης και η ομάδα του Tennis in Greece, θα βρίσκονται κοντά μας από τις 9/7 έως τις 25/7 προσφέροντας τη δυνατότητα σε όσους και όσες το επιθυμούν να απολαύσουν μία premium προπόνηση τένις στο γήπεδό μας με φόντο το πανέμορφο τοπίο του Πόρτο Χελίου!
Το Tennis in Greece αποτελείται από έμπειρους πιστοποιημένους προπονητές, οι οποίοι με γνώμονα την αγάπη τους για το άθλημα, διαθέτουν τα κατάλληλα εχέγγυα ώστε να αναδείξουν τις δεξιότητες και να βελτιώσουν την τεχνική του κάθε παίκτη, μέσα από ομαδικές προπονήσεις, παιχνίδια, αγώνες, αλλά και το υψηλό επίπεδο μάθησης που προσφέρουν.
Το tennis camp του Tennis in Greece στο AKS Hinitsa Bay, είναι ανοιχτό σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επιπέδου, είτε διαμένουν στο ξενοδοχείο είτε όχι. Για τους έμπειρους παίκτες, είναι μία μοναδική ευκαιρία να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας, να γνωριστείτε και να μοιραστείτε την αγάπη σας για το άθλημα και με άλλους παίκτες. Οι αρχάριοι μπορείτε να μυηθείτε στον υπέροχο κόσμο του τένις και να απολαύσετε μία εναλλακτική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.
Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις επισκεφτείτε το tennis-ingreece.com.