Προετοιμαζόμαστε για εσάς

Σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε παρακολουθούμε τις εξελίξεις με μεγάλη προσοχή, διατηρώντας την αισιοδοξία μας για μια σύντομη ανάκαμψη και επιστροφή στην κανονικότητα. Προτεραιότητά μας είναι η δημόσια υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών μας, που μας εμπιστεύονται τις διακοπές τους εδώ και δεκαετίες, αλλά και των εργαζομένων και των συνεργατών μας.

Με δεδομένη αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την έναρξη λειτουργίας των Ξενοδοχείων μας AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay στις 18 Ιουνίου 2020. Κάνοντας όλες τις απαραίτητες προεργασίες αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης, για την ημερομηνία έναρξης των εποχικών Ξενοδοχείων, ώστε να κάνουμε τυχόν απαραίτητες προσαρμογές και να είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε με τις κατάλληλες συνθήκες.

Ενημερωνόμαστε διαρκώς και προετοιμαζόμαστε, βάσει των οδηγιών που λαμβάνουμε από τους διεθνείς και τοπικούς φορείς  υγείας, έτσι ώστε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο αυτήν την ανθρωποκεντρική σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει μαζί σας εδώ και χρόνια σε έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς διακοπών της Ελληνικής οικογένειας και όχι μόνο, το Πόρτο Χέλι.

Τι ισχύει για τις κρατήσεις με παραμονή έως τις 18/06/2020
Οι επισκέπτες που έχουν κάνει τις κρατήσεις τους με άφιξη έως τις 18/06/2020 και έχουν προκαταβάλει μέρος ή όλο το ποσό,  έχουν το δικαίωμα μεταφοράς της κράτησης μέσα στην τρέχουσα σαιζόν χωρίς κυρώσεις αλλά και με τα ίδια ποσοστά έκπτωσης που είχαν στην αρχική τους κράτηση.  Η ίδια ακριβώς πολιτική ισχύει και για τις κρατήσεις μέσω ταξιδιωτικών γραφείων ή Online Travel Agents εφ’ όσων το επιτρέπει ο ταξιδιωτικός σας πράκτορας ή o on line travel agent, ο οποίος έχει και την διαχείριση της κράτησης σας.

Ευέλικτοι  όροι κράτησης δωματίων
Με ευαισθησία και υπευθυνότητα, λόγω των οικονομικών επιπτώσεων, έχουμε κάνει πιο ευέλικτη την πολιτική προκαταβολών και ακυρωτικών καθώς και τις minimum διανυκτερεύσεις παραμονής στα ξενοδοχεία μας, ιδιαίτερα για τον Ιούλιο και Αύγουστο. Δείτε την διαθεσιμότητα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους της AKS Hotels σχετικά με τις κρατήσεις σας και τις φετινές σας διακοπές, τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι:
Email: portohelisales@akshotels.com
Κινητό: +30 6942 063351
Τηλέφωνο: +30 210 6856992 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:30 – 16:30)