ΓΕΥΣΗ

Η Κρητική κουζίνα ανήκει στις διασημότερες τοπικές ελληνικές κουζίνες και ενθουσιάζει με την πρωτοτυπία των πιάτων της. Οι φιλοξενούμενοι του lti AKS Minoa Palace έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποιοτική τοπική κουζίνα, καθώς επίσης και μια ευρεία επιλογή διεθνών πιάτων.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

          drz_AKS-minoa-palace_Q1A5937

Η μέρα στο lti AKS Minoa Palace ξεκινάει στο Κεντρικό Εστιατόριο με τον καλύτερο τρόπο, με ένα πλούσιο πρωινό αμερικάνικου τύπου με θέα την πισίνα και την θάλασσα. Στον ίδιο ευχάριστο και καλόγουστο χώρο μπορείτε να απολαύσετε το μεσημεριανό σας γεύμα και το δείπνο σας σε λαχταριστούς μπουφέδες, με ποικιλία μοναδικών γεύσεων που θα ικανοποιήσουν όλες τις γαστριμαργικές σας επιθυμίες. Μια όμορφη επιλογή για εστιατόρια στο Ηράκλειο.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

          drz_AKS-minoa-palace_Q1A6220

Αν ανήκετε στους εκλεκτικούς που επιθυμούν να απολαύσουν τις ξεχωριστές a la carte δημιουργίες του Σεφ μας στο μεσημεριανό τους γεύμα, στο Ελληνικό Εστιατόριο του lti AKS Minoa Palace θα ικανοποιήσετε κάθε γαστριμαργική επιθυμία σας. Η παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα έχει την τιμητική της στην κλασική μορφή της, αλλά και σε ανανεωμένες παραλλαγές της που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.  Κι όταν θέλετε μόνο να «τσιμπήσετε» με το αγαπημένο σας ποτό, θα βρείτε μια πλούσια ποικιλία από ζεστά και κρύα σνακ που θα σας… απογειώσουν!

POOL & BEACH BAR

          drz_AKS-minoa-palace_Q1A6311

Καφές και γευστικά σνακ, μεταξύ πισίνας και παραλίας !
Εδώ, μπορείτε να συνεχίσετε μετά το πρωινό σας ή μετά το μεσημεριανό σας. Αν το προτιμάτε, μπορείτε το μεσημέρι να γευματίσετε ελαφρά εδώ, με ωραία γευστικά σνακ. Στο Pool & Beach Bar του lti AKS Minoa Palace, μεταξύ πισίνας και παραλίας, που είναι στη διάθεσή σας οκτώ ολόκληρες ώρες (10.00-18.00), μπορείτε να συνδυάσετε την ικανοποίηση των γευστικών σας επιθυμιών, με τις βουτιές σας στην πισίνα και την ηλιοθεραπεία, να αφεθείτε στο διάβασμα, να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας, να χαλαρώσετε πραγματικά.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΠΑΡ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΠΑΡ

Σε ατμόσφαιρα ηλιοβασιλέματος και φεγγαράδας στο Ηράκλειο…
Η βεράντα της πισίνας, με απαλή μουσική και θέα στη θάλασσα, είναι το ιδανικό σημείο για να απολαύσετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ με την παρέα σας. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από το περιβάλλον στο Μπαρ του lti AKS Minoa Palace, τη μουσική, την αύρα της θάλασσας, τα χρώματα του δειλινού και το παιχνίδισμα του φεγγαριού στα νερά είναι τόσο ιδιαίτερη, που δεν μπορεί να περιγραφεί… Θα την ευχαριστηθείτε!