ΟΜΙΛΟΣ AKS HOTELS

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η AKS Hotels ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1998 αγοράζοντας το ξενοδοχείο Porto Heli, Α Κατηγορίας και δυναμικότητας 404 κλινών, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.

Παρακολουθώντας τη δυναμική ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή, η AKS Hotels πρόσθεσε στο portfolio της το 2000 το ξενοδοχείο Hinitsa Bay, Α’ Κατηγορίας επίσης και δυναμικότητας 385 κλινών.

Διευρύνοντας το φάσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας της, η AKS Hotels προχώρησε στην κατασκευή ενός σύγχρονου και πλήρως αυτόνομου Συνεδριακού Κέντρου απέναντι ακριβώς από το ξενοδοχείο AKS Porto Heli, η οποία ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2005. Με συνολική επιφάνεια 14.000 τ.μ. το Συνεδριακό Κέντρο Πόρτο Χέλι προσφέρει σήμερα την τελευταία λέξη της συνεδριακής τεχνολογίας και αποτελεί πρότυπο χώρο διεξαγωγής συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών.

H αναπτυξιακή δράση της εταιρείας συνεχίζεται το 2016 με σημαντική επένδυση για την ανακαίνιση του AKS Hinitsa Bay, που είχε ως αποτέλεσμα την επανατοποθέτηση του προϊόντος στην ελληνική και διεθνή αγορά με εξαιρετικές κριτικές.

Το 2020, και εν μέσω των δυσκολιών που έφερε στον τουριστικό κλάδο διεθνώς η πανδημία του Covid-19, ολοκληρώθηκε η εκ βάθρων ανακαίνιση του ξενοδοχείου AKS Porto Heli.
Σήμερα, η AKS Hotels, χάρη στην υψηλή επιχειρηματική συνέπεια και το ήθος που τη διακρίνουν σε όλα τα χρόνια παρουσίας της, είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Στην AKS Hotels η αναψυχή και η άνεση των φιλοξενουμένων είναι πρωταρχικός στόχος όλων μας. Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αποτελεί δέσμευση απέναντι στους επισκέπτες μας, ώστε να απολαμβάνουν πάντα ένα φιλικό και ξεκούραστο περιβάλλον. Πολύτιμος σύμμαχος της εταιρείας είναι το φιλόξενο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, που εγγυάται την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, με κύριο μέλημα να ξεπερνούν κάθε μέρα τις προσδοκίες των καλεσμένων μας.

Σταθερή αξία και στόχος μας είναι η δημιουργία σταθερών, μακροχρόνιων σχέσεων και η επιβράβευση με αληθινούς και πρωτότυπους τρόπους επισκεπτών και συνεργατών μας.