ΟΜΙΛΟΣ AKS HOTELS

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1998 αγοράζοντας το ξενοδοχείο “Porto Heli”, Α’ κατηγορίας, δυναμικότητας 404 κλινών, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.
Το 1999 προχώρησε στην αγορά του ξενοδοχείου “Minoa Palace”, στην περιοχή της Αμνισού στο Ηράκλειο Κρήτης, μονάδα Α’ κατηγορίας 240 κλινών.
Παρακολουθώντας τη δυναμική ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή του Πόρτο Χελίου, αγοράστηκε το 2000 από την AKS HOTELS το ξενοδοχείο “Hinitsa Bay”, Α’ κατηγορίας, 385 κλινών.
Τον Μάιο του 2005 ολοκληρώνετε η  κατασκευή του σύγχρονου και πλήρως αυτόνομου Συνεδριακού Κέντρου, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας, απέναντι ακριβώς από το ξενοδοχείο AKS Porto Heli. Με συνολική επιφάνεια 14.000 τ.μ. το Συνεδριακό Κέντρο Πόρτο Χέλι προσφέρει σήμερα την τελευταία λέξη της συνεδριακής τεχνολογίας  και αποτελεί πρότυπο χώρο διεξαγωγής συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών.

H αναπτυξιακή δράση της εταιρείας συνεχίζετε με την σημαντική επένδυση για  την ανακαίνιση του “Hinitsa Bay’’  to 2016, επανατοποθετώντας το προϊόν στην Ελληνική και διεθνή αγορά με εξαιρετικές κριτικές.

Σήμερα, η εταιρεία AKS Hotels είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες Ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ως αποτέλεσμα της υψηλής επιχειρηματικής συνέπειας που τη διέπει και το ήθος που τη διακρίνει, επί σειρά ετών.
Στην AKS Hotels η αναψυχή και η άνεση των φιλοξενούμενων μας είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση προς τους επισκέπτες μας, ώστε να απολαμβάνουν πάντα ένα φιλικό και ξεκούραστο περιβάλλον. Βασικός σύμμαχος της εταιρείας, είναι το φιλόξενο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, που εγγυάται την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, με κύριο στόχο να ξεπερνούν κάθε μέρα τις προσδοκίες των καλεσμένων μας.
Σταθερή αξία και στόχος μας είναι να συνεχίζουμε να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις και να επιβραβεύουμε με αληθινούς και πρωτότυπους τρόπους τους επισκέπτες και τους συνεργάτες μας.