Λόγοι που κάνουν το Πόρτο Χέλι & τα AKS Hotels τον ιδανικό και ασφαλή προορισμό φέτος

Τα AKS Hotels & το Πόρτο Χέλι συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελληνικής αγοράς,  που έχουν λατρέψει όλοι όσοι τον έχουν επισκεφθεί. Η εναλλαγή του τοπίου, η δυνατότητα για εξορμήσεις στις γύρω περιοχές και ο πλούτος της Αργολικής γης αναδεικνύουν το Πόρτο Χέλι σε ένα προορισμό που σίγουρα θα θυμάστε για πάντα.

Ειδικά φέτος όπου όλα είναι διαφορετικά, το Πόρτο Χέλι γίνεται το πλέον κατάλληλο μέρος και η έξυπνη επιλογή για άνετες και ασφαλείς διακοπές, με την εγγύηση της ζεστής και ολοκληρωμένης φιλοξενίας των AKS Hotels.

Οι άνετοι και ευάεροι χώροι μας βοηθούν ιδιαίτερα φέτος στο να διατηρηθούν στο ακέραιο όλοι οι  κανόνες υγιεινής που προστάζουν οι καιροί.

Μερικοί λόγοι για να μας επισκεφθείτε:
Οι προσφορές έχουν ξεκινήσει (δείτε τις προσφορές) με τους πιο ευέλικτους και καλυτέρους όρους κράτησης της αγοράς για απ’ ευθείας κρατήσεις. Η επιλογή δική σας: είτε το ολοκαίνουργιο και πλήρως ανακαινισμένο AKS Porto Heli είτε το μαγευτικό AKS Hinitsa Bay με μια από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής. (μπλε σημαία έως και το 2019)

• Κοντινός και εύκολα προσβάσιμος προορισμός στον οποίο φτάνετε οδικώς με την άνεση, ανεξαρτησία και ασφάλεια που μας παρέχει το ιδιωτικό μας μέσο.
• Σε μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα και σε 3-4 ώρες από διάφορα μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδας.
• Για όσους δεν έχουν δικό τους αυτοκίνητο ή δεν θέλουν να οδηγήσουν, μπορεί να οργανώσει το ξενοδοχείο μεταφορά για εσάς, κατόπιν αιτήματος.
Γραφικά θέρετρα με οδική πρόσβαση και μαγικά νησιά σε ένα ταξίδι. Ίσως ο μοναδικός προορισμός στην Ελλάδα που συνδυάζει τις εύκολες εξορμήσεις στα υπέροχα νησιά των Σπετσών και της Ύδρας και συγχρόνως σας δίνει τη δυνατότητα, πάντα με το δικό σας ιδιωτικό μέσο, να κάνετε σύντομες εκδρομές σε γραφικές και πανέμορφες περιοχές όπως η Ερμιόνη, το Ναύπλιο και ή Επίδαυρος.
• Ποιότητα και ποικιλία γεύσεων από τα ντόπια αγνά υλικά της ευλογημένης από την αρχαιότητα Αργολικής γης σε συνδυασμό με τις ευφάνταστες γαστρονομικές προτάσεις από τους σεφ μας .
• Οι λάτρεις του καλού οίνου μπορούν να γευτούν πολλές ποικιλίες γνωρίζοντας ταυτόχρονα τους αμπελώνες και οινοποιεία της ευρύτερης περιοχής. Έτσι και αλλιώς λίγο κρασί και η καλή παρέα αποτελούσε από την αρχαιότητα το καλύτερο “φάρμακο”…

Οι πιο πάνω είναι μόνο μερικοί λόγοι για να επισκεφτείτε το Πόρτο Χέλι να γνωρίσετε από κοντά την μοναδική μαγεία του!