ΓΕΥΣΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ALIAS

          drz_aks-portoheli_0493

Στο πλήρως ανακαινισμένο Κεντρικό Εστιατόριο «Alias», ο νέος μας Σεφ Βασίλης Νταής έρχεται να προσθέσει φρέσκιες γευστικές προτάσεις, με επιλογές για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Η καθημερινή εναλλαγή και η ποιότητα των εδεσμάτων σε πλούσιους μπουφέδες, θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

POOL SIDE SNACK BAR

ΑΙΟΛΟΣ

          drz_aks-portoheli_1296

Στο pool side snack bar Αίολος «φυσάει» αεράκι ανανέωσης!!! Απολαυστικά σνακ, δροσεροί χυμοί και εξωτικά κοκτέιλ είναι λίγες μόνο από τις προτάσεις μας. Οι επιλογές μεσογειακής και ιταλικής κουζίνας θα σας ενθουσιάσουν.

MAIN BAR

BREEZE

          drz_aks-portoheli_1094

Το ωραιότερο κλείσιμο της ημέρας στο AKS Porto Heli γίνεται πάντα στο Breeze Main Bar. Με φόντο τα γαλήνια νερά του κόλπου, φωταγωγημένα από τους αντικατοπτρισμούς του νυχτερινού ουρανού και υπό τον ήχο της γνώριμης φωνής του μουσικού μας, αποχαιρετούμε την ημέρα με ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ.

BEACH BAR

ALMYRA

          drz_aks-portoheli_2473

Μια ανάσα δροσιάς και διάθεση τροπική θα φέρει το νέο Beach Bar του Ξενοδοχείου στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Το ειδικά διαμορφωμένο T2 Volkswagen van θα μας “ταξιδέψει” σε μέρη εξωτικά. Γευστικά παγωτά για τους μικρούς & καφές ή παγωμένη μπύρα για τους μεγάλους. Ένα διάλειμμα από τις θαλάσσιες δραστηριότητες για λίγη δροσιά και ξεκούραση στο Beach Bar  Almyra του AKS Porto Heli.