22.08.2017

Το AKS Hinitsa Bay εγκαινίασε το απόλυτο Beach Bar!

Το AKS Hinitsa Bay, ετοίμασε μία συναρπαστική έκπληξη για όλους εσάς στα τέλη του Ιουλίου, εγκαινιάζοντας το Beach Bar του ξενοδοχείου και δίνοντας ώθηση για να συνεχιστεί το φετινό καλοκαίρι, ακόμα πιο δυναμικά.

Το νέο “απόκτημα” του AKS Hinitsa Bay, βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την παραλία του ξενοδοχείου και είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ, όχι μόνο για τους εκλεκτούς επισκέπτες του ξενοδοχείου, αλλά και για όλο τον κόσμο που έρχεται να απολαύσει μία… ή και περισσότερες από μία, βουτιές στη θάλασσα.

Πλέον, η μέρα σας εδώ αρχίζει και τελειώνει στην παραλία, καθώς σας προσφέρουμε τα πάντα για να μην χρειαστεί να απομακρυνθείτε ούτε στιγμή από τη θάλασσα.

Η ενισχυμένη σκίαση και η ευρύχωρη ξύλινη εξέδρα του Beach Bar, το καθιστά το απόλυτο summer spot. Tο μενού του Beach Bar περιλαμβάνει δροσιστικά – εξωτικά κοκτέιλ, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε συνδυαστικά με ένα από τα σνακς ή τις φρουτοσαλάτες μας, μεγάλη ποικιλία από εκλεκτές μπίρες (για τους λάτρεις του είδους) αλλά και παγωτά και ολόφρεσκους χυμούς από ντόπια φρέσκα φρούτα που θα σας “δροσίζουν”, κάθε φορά που θα έρχεστε κοντά μας.

Σας περιμένουμε στο μέρος όπου η απόλυτη χαλάρωση και ανεμελιά δίνουν ραντεβού με το καλοκαίρι σας!