04.08.2021

33ο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου 2021

Το καθιερωμένο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου για την Τέχνη και τον Πολιτισμό επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά υπό την αιγίδα του μη κερδοσκοπικού σωματείου Όμιλος για την Μελέτη Έρευνα & Διάχυση του Πολιτισμού (ΟΜ.Ε.ΔΙ.ΠΟ.), σε συνεργασία με τον Δήμο Ερμιονίδας και την Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου και με την υπο-στήριξη του Συλλόγου Φίλων Πορτοχελίου.
Από τις 24 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες της περιοχής μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στον χώρο του κτήματος Μάνεση με ελεύθερη είσοδο. Το πλούσιο πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει συναυλίες, ρεσιτάλ, εργαστήρια, σεμι-νάρια και ομιλίες με την συμμετοχή καταξιωμένων διεθνούς φήμης, αλλά και νέων, ανερχόμενων καλλιτεχνών.
Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν λόγω της πανδημίας, οι θεατές πρέπει να ενημερώνουν εγκαίρως για την προσέλευσή τους είτε τηλεφωνικά είτε με email, ενώ κατά την προσέλευση και αποχώρηση από τον χώρο των εκδηλώσεων είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.