29.06.2020

Μια νέα εποχή ξεκινά για τα AKS Hotels

Ξεπερνώντας την δύσκολη περίοδο που διανύσαμε, τα AKS Hotels είναι έτοιμα να εγκαινιάσουν την νέα σεζόν με νέο τρόπο λειτουργίας για να σας προσφέρουν τις ιδανικές διακοπές που τόσο χρειάζεστε με ασφάλεια και σεβασμό στην δημόσια υγεία. 

Έχοντας τηρήσει όλες όλα τα προτεινόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα νέα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας βάσει των τελευταίων οδηγιών από διεθνείς και τοπικούς φορείς υγείας, είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε με τις κατάλληλες συνθήκες.

Ανακοινώνουμε λοιπόν με χαρά την έναρξη των λειτουργιών μας στο AKS Hinitsa Bay στις 18 Ιουνίου και στο AKS Porto Heli στις 15 Ιουλίου 2020, με το AKS Porto Heli να σας ξανασυστήνεται πλήρως ανακαινισμένο, σηματοδοτώντας επίσημα την νέα εποχή που ξεκινά για τα AKS Hotels!

Με μόνο 2,5 ώρες οδήγηση από την Αθήνα, το Πόρτο Χέλι κρίνεται ως ο ασφαλέστερος και ο πιο εύκολα προσβάσιμος τουριστικός προορισμός της ελληνικής οικογένειας και όχι μόνο, για το φετινό καλοκαίρι.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν να σαλπάρουμε ξανά με αισιοδοξία και νέο αέρα στα ήρεμα και ασφαλή νερά της Ελληνικής Ριβιέρας για ακόμα μια χρονιά.