27.07.2020

Τα AKS Hotels χορηγός στην έκθεση της εικαστικού Ειρήνης Γκόγκουα

Τα AKS Hotels είναι φέτος χορηγός στην Έκθεση της εικαστικού Ειρήνης Γκόγκουα «Δαμάζοντας τα όνειρα» και σας προσκαλεί όλους 1-9 Αυγούστου 2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίληση» στο Πόρτο Χέλι. Είναι μια συνδυαστική ενέργεια με τη στήριξη του Δήμου Ερμιονίδας στα πλαίσια ενίσχυσης της περιοχής με πολιτιστικά δρώμενα και δραστηριότητες.

Η Ειρήνη Γκόγκουα είναι μία καλλιτέχνις «πολυμορφική», καθώς τα έργα της βασίζονται σε πολυδιάστατα μοτίβα και κρυφά νοήματα. Ο κάθε θεατής ταξιδεύει μέσα από αυτά και τα μεταφράζει με τα μάτια της ψυχής του. Βάση των έργων της είναι το κράμα των χωρών όπου έχει ζήσει και οι διαφορετικές κουλτούρες αυτών που την επηρέασαν καθοριστικά. Τα έργα της προβάλλουν μία συμπαντική συγχορδία χρωμάτων. 

Η Ειρήνη Γκόγκουα τολμά να διαφοροποιείται και να μεταβάλλεται ανάλογα με τα αισθητήρια της ζωής, της ψυχής και την αντανάκλαση αυτών στο υποσυνείδητό της. Το αποτέλεσμα αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια του έκπληκτου κοινού αποτυπωμένο σε ξεχωριστούς πίνακες, ιδιαίτερα γλυπτά αλλά και πρωτότυπες τρισδιάστατες μορφές σε πλέξιγκλας!

Τολμήστε φέτος να δαμάσετε και εσείς τα όνειρά σας και να ρίξετε μια κρυφή ματιά μέσα από τον «κόσμο» της Ειρήνης Γκόγκουα.