15.07.2021

Γαλάζια Σημαία για την Παραλία του AKS Hinitsa Bay και το 2021

Στη λίστα των βραβευμένων με «Γαλάζια Σημαία» ακτών βρέθηκε για 19η συνεχόμενη χρόνια η παραλία του AKS Hinitsa Bay, προσφέροντας μία ακόμη σημαντική διάκριση στην οικογένεια της AKS Hotels.
Η «Γαλάζια Σημαία» είναι ένα διεθνές εθελοντικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Fee), με εθνικό διαχειριστή στην Ελλάδα, την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση προϋποθέτει πολύ αυστηρά κριτήρια που αφορούν στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση, την ποιότητα των νερών κολύμβησης, την περιβαλλοντική διαχείριση και θέματα ασφάλειας, ναυαγοσωστικών, πρώτων βοηθειών, υπηρεσιών και εγκαταστάσεων. Αποτελεί σύμβολο της ποιότητας των ακτών και των μαρίνων, ενώ συμβάλλει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Πρωταρχικός στόχος του AKS Hinitsa Bay είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, έχοντας πάντα σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των επισκεπτών μας. Ως εκ τούτου, η απονομή της «Γαλάζιας Σημαίας» στην παραλία μας αποτελεί μία επιβράβευση της προσπάθειάς μας, ενώ το γε-γονός ότι βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε παραλίες της Π.Ε. Αργολίδας είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς.
Μπροστά στην ολοένα και αυξανόμενη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και του σεβα-σμού στη φύση, είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε κομμάτι αυτής της συλλογικής προσπάθειας, η οποία ελπίζουμε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο μελλοντικά.