20.03.2018

Ανοιξιάτικη Απόδραση στο γραφικό Πόρτο Χέλι

 

 

Ο καιρός ανοίγει και μαζί με αυτόν και η διάθεση για όμορφες αποδράσεις σε μαγικά μέρη! Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία απόδραση στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι που με το σπάνιο φυσικό κάλλος του και σε απόσταση μόλις 2 ½ ωρών από την Αθήνα είναι η πιο δελεαστική επιλογή.

 

 

Πέρα όμως από την ομορφιά της περιοχής, η διαμονή σε ένα από τα ξενοδοχεία μας, με την κομψότητά τους και τους μοναδικούς τύπους δωματίων που διαθέτουν θα σας εντυπωσιάσουν από την 1η κιόλας διανυκτέρευση. Γιατί, είτε μας επισκέπτεστε μαζί με την οικογένειά σας, είτε θέλετε να ζήσετε ξεχωριστές στιγμές μαζί με το άλλο σας μισό ή την παρέα σας, τα AKS Hotels διαθέτoυν, όλα όσα μπορείτε να ζητήσετε για ξέγνοιαστες διακοπές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

 

Οι επιλογές διαμονής πολλές, από οικογενειακό Standard δωμάτιο με κουκέτα και θέα στο βουνό ή τη θάλασσα ή Standard δωμάτιο Interconnecting για να δια-”μείνετε” αχώριστοι με την οικογένειά σας, μέχρι Standard δωμάτιο ή junior και executive suites που ταιριάζουν απόλυτα σε ζευγάρια, το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
Έτοιμοι για την ανοιξιάτική εξόρμησή σας; Επιλέξτε το δωμάτιο που επιθυμείτε και αφήστε μας να σας καλωσορίσουμε στον ΑΚS παραμυθένιο κόσμο για μία ανεπανάληπτη εμπειρία!