18.09.2017

Γιατί να επιλέξετε το AKS Hinitsa Bay;

 

 

Οι λόγοι για να επισκεφθείτε το ξενοδοχείο μας, είναι τόσοι πολλοί που για να σας τους περιγράψουμε, θα πρέπει να χωρέσουμε το ελληνικό καλοκαίρι, σε 10 μέρες! Η μαγική θέα στη θάλασσα, που βλέπει το νησάκι Χηνίτσα ή η γευστική εμπειρία που σας χαρίζουν απλόχερα οι Chef μας, με τα λαχταριστά πιάτα τους είναι μόνη η αρχή.
Καθένας από εσάς μπορεί να βρει τους δικούς του λόγους, σίγουρα όμως θα “συμφωνήσουμε” στους κυριότερους, που θα σας κάνουν να κλείσετε άμεσα δωμάτιο για να απολαύσετε μία μοναδική εμπειρία διακοπών στο Πόρτο Χέλι, μία εμπειρία ΑΚS. Η δωρεάν αναβάθμιση του δωματίου και η ολιστική προσέγγιση που έχουμε για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, είναι δύο ακόμη λόγοι που θα σας προτρέψουν να κάνετε την κράτησή σας απευθείας με το ξενοδοχείο και να έρθετε κοντά μας.

Κι αν ακόμα δεν σας πείσαμε, τότε ένα 15’ λεπτό δωρεάν μασάζ και έκπτωση 15% για όλα τα μασάζ και τις θεραπείες που μπορείτε να κάνετε κατά τη διαμονή σας εδώ, σίγουρα θα σας πείσει.

Οι λόγοι δεν σταματούν εδώ! Τί θα λέγατε για ένα δωρεάν ποτό, από το κεντρικό μπαρ του AKS Hinitsa Bay; Είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσετε κάθε του γουλιά, αγναντεύοντας τη θάλασσα.

Σας περιμένουμε στον ΑΚS παραμυθένιο κόσμο… όπου οι διακοπές δεν τελειώνουν ποτέ.