21.02.2019

Η παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Range Rover Evoque στο Πόρτο Χέλι

Μια πολύ σημαντική παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση ενός νέου μοντέλου θα γίνει στην Ελλάδα, αφού η χώρα μας επιλέχθηκε από τη Land Rover ως ο τόπος διεξαγωγής της παγκόσμιας media παρουσίασης του νέου Range Rover Evoque.

Η δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας γενιάς του premium SUV που ανακοινώθηκε επίσημα στις 22 Νοεμβρίου από τη Land Rover στο Λονδίνο, θα πραγματοποιηθεί στο Πόρτο Χέλι από τις 09 μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Εκατοντάδες θα επισκεφθούν την περιοχή και θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν σε ειδικά επιλεγμένες διαδρομές το νέο μοντέλο της Land Rover, όπως το Κιάτο, το Ναύπλιο, την Ερμιόνη και την Επίδαυρο, παίρνοντας μια χορταστική οδηγική γεύση από το νέο μοντέλο.

Η επιλογή της χώρας μας και ειδικά της Πελοποννήσου, και συγκεκριμένα του Πόρτο Χελίου ως ο τόπος διεξαγωγής της παγκόσμιας παρουσίασης του νέου Range Rover Evoque είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, αφού οι φωτογραφίες, τα video και οι εντυπώσεις των δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο που θα δημοσιευτούν στα μεγαλύτερα μέσα του πλανήτη, αποτελούν αν μη τι άλλο την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα και την Ελληνική Ριβιέρα της, το Πόρτο Χέλι.