09.08.2017

Ο Όμιλος AKS HOTELS στηρίζει το 4o Φεστιβάλ Θεάτρου «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ»

 

 

Το καλοκαίρι στο Πόρτο Χέλι συνεχίζεται με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο! Ο όμιλος των ξενοδοχείων AKS, έχει την τιμή να στηρίξει έμπρακτα, τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, ως μέγας χορηγός φιλοξενίας του 4ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα». Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας για 4η συνεχόμενη χρονιά και το ξενοδοχείο μαζί με τον κόσμο της περιοχής αγκαλιάζει αυτή την ενέργεια.

Το 4ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» διαρκεί για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 2 Αυγούστου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου. Συνεπώς, οι λάτρεις του θεάτρου και οι επισκέπτες του Πόρτο Χελίου και των ξενοδοχείων AKS έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με το πρόγραμμα οκτώ εκλεκτών παραστάσεων, που σημείωσαν επιτυχία στις αθηναϊκές σκηνές.

Σε ιδανικό περιβάλλον και δίπλα από τη θάλασσα, κορυφαίοι καλλιτέχνες ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και χαρίζουν απλόχερα στον κόσμο στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας, ενώ η αυλαία του Φεστιβάλ “πέφτει” με τη Συναυλία του Όθωνα Μεταξά. Ακολουθούν μετα-φεστιβαλικές λογοτεχνικές εκδηλώσεις έως τις 25/9, με ελεύθερη είσοδο για όλους, ώστε να μην λείψει κανείς!

Σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ταξίδι, εδώ στο Πόρτο Χέλι και στα ξενοδοχεία AKS  για να μείνετε κοντά μας συνδυάζοντας στιγμές ξεκούρασης, διασκέδασης και πνευματικής ανάτασης, σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ανατολικής Πελοποννήσου! Ακόμα το σκέφτεστε; Πραγματοποιήστε την κράτησή σας, από εδώ