07.06.2019

Όταν ο Chef Δημήτρης Μπαμπάκος γνώρισε το AKS Hinitsa Bay

Κάθε χρόνο το AKS Hinitsa Bay βάζει στοίχημα με τον εαυτό του πως το φετινό καλοκαίρι θα ξεπεράσει το περσινό σε επίπεδα φιλοξενίας και γενικότερης εμπειρίας διακοπών. Οι πρώτες εντυπώσεις και σχόλια δείχνουν ότι όλα είναι πλέον με το μέρος μας, καθώς από φέτος έχει ενταχθεί στην ομάδα μας ένα πολύτιμο νέο στέλεχος που θα αναβαθμίσει τις γαστρονομικές υπηρεσίες μας και θα σας χαρίσει τις πλέον απολαυστικές στιγμές κατά την περίοδο των διακοπών σας.

Μιλάμε για τον γνωστό Chef Δημήτρη Μπαμπάκο, με πολυετή εμπειρία σε πολυτελή resort της χώρας και βραβευμένο με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία “Ελληνική Παραδοσιακή Δημιουργική Κουζίνα”. Αυτό όμως που τον ξεχωρίζει δεν έγκειται μόνο στην ακαδημαϊκή του κατάρτιση, αλλά πρωτίστως στο πάθος που βάζει στη δουλειά του. Η κινητήριος δύναμη του είναι πάντα η χαρά όσων γεύονται τις δημιουργίες του.

Όταν ο Δημήτριος Μπαμπάκος λοιπόν “γνώρισε” το AKS Hinitsa Bay, έγινε το πάντρεμα μιας κοινής κουλτούρας και φιλοσοφίας που φέρει απολαυστικά πιάτα με φρέσκα υλικά, ισορροπώντας το κλασικό με το μοντέρνο, πάντα με σεβασμό στην παράδοση και τις τοπικές γεύσεις. Η ποιότητα και η σύνθεση υπηρετεί το μεγαλείο της απλότητας, που απαρτίζεται από την πρώτη ύλη και το συναίσθημα.

Καλωσορίστε τον λοιπόν κι εσείς στην οικογένεια του AKS Hinitsa Bay και επιβραβεύστε τον για ότι θα σας προσφέρει.