30.10.2019

Στο Πόρτο Χέλι η ζωή είναι σαν Παραμύθι


📸 Yannis “aspygr” Raf

Όταν ένα μέρος είναι τόσο ονειρικό, η ζωή δεν μπορεί να μην είναι σαν παραμύθι. Συνεχίστε την ανάγνωση για να δείτε τι εννοούμε.

Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι
Αν εσείς είστε η Χιονάτη, και δεν αναφερόμαστε στο φύλο σας, αλλά στον τόνο της επιδερμίδας σας πριν επισκεφτείτε το Πόρτο Χέλι, οι 7 νάνοι τότε είναι οι παραλίες της περιοχής. Αυτές όχι με σειρά ύψους είναι η Χηνίτσα, Η Βερβερόντα, η Κόστα, η Κουνούπι, ο Άγιος Αιμιλιανός, το Σαλάντι και σαφώς η κεντρική του Πόρτο Χελίου.

Σταχτοπούτα
Αν έρθει η Καλή Νεράιδα να σας μεταμορφώσει σε κοσμική πριγκίπισσα, το πάρτι σίγουρα τότε γίνεται στις Σπέτσες απέναντι. Η κολοκύθα σε άμαξα είναι το θαλάσσιο ταξί που θα σας μεταφέρει από το AKS Hinitsa Bay. Αν χάσετε το παπούτσι σας τα μεσάνυχτα, τότε είστε απλά μεθυσμένοι και οι κάτοικοι ή οι επισκέπτες του νησιού δεν φέρουν καμία ευθύνη για την επιστροφή του.

Η Μικρή Γοργόνα
Επειδή είναι γνωστή η αγάπη και η εξάρτησή σας από τη θάλασσα σας παρέχουμε δραστηριότητες που θα σας επιτρέψουν να τη χαρείτε είτε με την ουρά ψαριού σας, είτε με τα πόδια σας. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε για εσάς υποβρύχιες καταδύσεις, και στη δεύτερη ιστιοπλοΐα και beach volley. Όσον αφορά τα θαλάσσια σπορ που πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τα δυο, μάλλον θα συμπέσουν στη φάση της μεταμόρφωσης σας.

Η Ωραία Κοιμωμένη
Παρόλα αυτά, όλες οι δραστηριότητες απαιτούν ενέργεια και μπορεί να είναι εξαντλητικές. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως και στο AKS Hinitsa Bay και στο AKS Porto Heli διαθέτουμε τις πλέον άνετες και πολυτελείς εγκαταστάσεις διαμονής που θα σας επιτρέψουν να έχετε ένα βασιλικό ύπνο, μη θέλοντας να ξυπνήσετε ποτέ από αυτό.

Βρείτε το παραμύθι σας και κάντε το πραγματικότητα μαζί με τα AKS Hotels.