03.01.2019

Συνδυάστε δουλειά και διασκέδαση στο Πόρτο Χέλι

Ποιός είπε ότι η δουλειά δεν μπορεί να είναι ευχάριστη;

Πολλοί άνθρωποι, αλλά όλοι αυτοι σίγουρα δε γνωρίζουν για το υπέροχο και υπερσύγχρονο AKS Porto Heli Conference Centre στο Πόρτο Χέλι!

Το Πόρτο Χέλι είναι ένα μαγευτικό τουριστικό θέρετρο στις καταγάλανες ακτές της ανατολικής Πελοποννήσου, με εύκολη πρόσβαση από το ιστορικό και κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών. Διαθέτει πεντακάθαρα νερά, πεύκα που καλύπτουν το κόλπο και ένα ονειρικό και απέραντο ηλιοβασίλεμα που δημιουργεί μια απαράμιλλη γαλήνη και ομορφιά. Η εκτεταμένη ηλιοφάνεια και το ήπιο κλίμα εγγυώνται ένα ιδανικό περιβάλλον όλο το χρόνο.

Θεωρείται ο πιο δημοφιλής προορισμός στην περιοχή της Αργολίδας, μια περιοχή εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, γεμάτη μοναδικά μνημεία. Ένα καταφύγιο που ισορροπεί απόλυτα αρμονικά διάφορα αντιφατικά στοιχεία: την ηρεμία με την κοσμοπολίτικη ζωή, την πολιτιστική αναζήτηση με την τέλεια απόδραση από την καθημερινότητα.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν το Πόρτο Χέλι είναι ιδανικό για συναντήσεις, συνέδρια ή άλλα επαγγελματικά ή μη events. Ωστόσο, σήμερα υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο που το καθιστά ιδανικό για τη διοργάνωση Συνεδρίων: το υπερσύγχρονο AKS Porto Heli Conference Centre που λειτουργεί από τα AKS Hotels.

Το συνεδριακό κέντρο AKS διαθέτει μια κύρια αίθουσα χωρητικότητας 800 επισκεπτών, πολυάριθμες αίθουσες, ευρύχωρο εκθεσιακό χώρο, οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, υπόγειους χώρους στάθμευσης και ολοκληρωμένες γραμματειακές υπηρεσίες. Με δυνατότητα φιλοξενίας από το AKS Porto Heli και το AKS Hinitsa Bay Hotel, τα οποία εγγυώνται υψηλού επιπέδου διαμονή, το AKS Conference Center είναι το κέντρο ενός πρωτοποριακού δικτύου υποδομών που έχει αλλάξει ριζικά την έννοια του τουρισμού στο πιο όμορφο μέρος της Ελλάδας.

Το Συνεδριακό Κέντρο Πόρτο Χέλι, με τη στήριξη των AKS Hotels, σας εγγυάται μια ιδανική συνεδριακή εμπειρία που συνδυάζεται τέλεια με τη μαγευτική τοποθεσία και τις πολυάριθμες δυνατότητες αναψυχής και διασκέδασης που σας προσφέρει.