11.09.2018

Θαλάσσιες Δραστηριότητες στο Πόρτο Χέλι

AKS Porto Heli Hotel. Porto Heli, Greece. 2007
Photo by Cathy Cunliffe.

Το Πόρτο Χέλι είναι ένα πολυτελές καταφύγιο στην Πελοπόννησο, στον κόλπο του Αργολικού κόλπου και ένα από τα πιο διάσημα θέρετρα στην Ελλάδα. Είναι διάσημο για τον όμορφο κόλπο και τη θερμή θάλασσα ιδανική για όλα τα θαλάσσια σπορ.

Οι εξερευνήσεις με θαλάσσιο καγιάκ είναι ένας καλός τρόπος για να ανακαλύψετε το Πόρτο Χέλι και τα περίχωρά του. Είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα χάρη στα ρηχά νερά της περιοχής και κυρίως για εκείνους που θέλουν να κάνουν κουπί και να χαλαρώσουν στις παραλίες ή απλά να κολυμπήσουν με μάσκα και αναπνευστήρα!

Μπορείτε επίσης να ασκήσετε πολλές άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες όπως windsurf sailing, wakeboarding, θαλάσσιο σκι, SUP (stand up paddling), jet ski, κανό και πολλά άλλα.

Καταδύσεις και snorkeling είναι επίσης εξαιρετικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε. Η εξερεύνηση της υποβρύχιας ζωής στη Μεσόγειο Θάλασσα είναι πραγματικά μια μοναδική εμπειρία!
Το Πόρτο Χέλι είναι μια ηλιόλουστη πόλη που συνδυάζει τη χαλάρωση με τα water sports. Ένα εξαιρετικό σημείο για τις καλοκαιρινές αθλητικές σας δραστηριότητες!