08.05.2018

Τι τύπος ταξιδευτή είστε;

Το AKS Hinitsa Bay είναι ένα ξενοδοχείο για όλα τα γούστα και μπορεί να φιλοξενήσει πολλές κατηγορίες ταξιδιωτών το ίδιο ικανοποιητικά.

Ας τις δούμε όμως αναλυτικά μία μία:

Διασκέδαση

Hello, οι Σπέτσες είναι απέναντι! Τις βλέπετε, είναι σαν να πίνετε ήδη το ποτό σας σαν σωστός κοσμοπολίτης. Όχι ότι μας λείπει τίποτα και εμάς. Έχουμε εγκαινιάσει πρόσφατα το Beach Bar Asterias.

Φαγητό

Είμαστε σίγουροι με τον εαυτό μας, ότι με 3 εστιατόρια και 2 bars, με επιλογές μεσογειακής κουζίνας με τα καλυτερα τοπικά υλικά μπορούμε να ανταγωνιστούμε και να νικήσουμε όλες τις τοπικές γεύσεις της Πελοπόννησου και των κοντινών περιοχών και νησιών.

Δράση/Περιπέτεια

Δύο λέξεις για εσάς. Βουνό και θάλασσα. Και ότι μπορείτε να σκεφτείτε σαν δραστηριότητα που να τα περιλαμβάνουν.

Φύση

Να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε με το γεγονός ότι υπάρχει παραλία μέσα στο ξενοδοχείο. Α επίσης βρισκόμαστε σε έναν καταπράσινο λόφο.

Αν παρόλα αυτά δεν σας καλύπτουν αυτά, μπορείτε πάντα να οργανώσετε εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς που η μορφολογία της Πελοποννήσου δεσπόζει όλες τις εποχές του χρόνου.

Χαλάρωση/Αναζοωγόνηση

Μπαίνετε κουρασμένοι, βγαίνετε 20 χρόνια νεότεροι. Τί είναι; Οι υπέροχες θεραπείες Spa μας!

Κουλτούρα/Πολιτισμός

Επίδαυρος, Ερμιόνη, Σπέτσες, Μυκήνες, Ναύπλιο. Κάθε προορισμός κρύβει την δική του ιστορικότητα και διαχρονική αξία.

Οικογένεια

Μην ζηλέψετε, αλλά τα παιδιά σας θα μας αγαπήσουν πολύ και θα μας ζητάνε συνέχεια. Έχουμε ειδικές εγκαταστάσεις στην παραλία μόνο για αυτά, ειδικό προσωπικό και πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα θέλουν χρόνο μόνο μαζί μας.

Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Μπορείτε να διαλέξετε παραπάνω από μια κατά τη διαμονή σας στο AKS Hinitsa Bay.

Βρείτε τον τύπο ταξιδιώτη σας μαζί μας!