15.12.2019

Αποχαιρετούμε το 2019 με ένα ποτήρι κρασί!

Πως σας φάνηκε το 2019; Θέλετε να πιούμε να ξεχάσουμε ή να πιούμε να γιορτάσουμε; Το κρασί υπήρξε από την αρχαιότητα πηγή έμπνευσης ποιητών, συγγραφέων και κινητήριος δύναμη όλων των κοινών θνητών για ένα βήμα πιο κοντά στα θεία ή η καλύτερη δικαιολογία κακών αποφάσεων.

Η ευλογημένη γη της Αργολίδας, και του Πόρτο Χελίου συγκεκριμένα, ήταν πολύ γενναιόδωρη σε αυτό το κομμάτι προσφέροντας στους κατοίκους και επισκέπτες αρκετά οινοποιεία. Η επίσκεψή τους μόνο κακή απόφαση δεν θεωρείται, μάλιστα προτείνεται ανεπιφύλακτα σαν μια από τις καλύτερες δραστηριότητες και εμπειρίες κατά τη διαμονής σας στα AKS Hotels.

Μέσα στους αμπελώνες του κάθε οινοποιείου υπάρχει πάντα μια αίθουσα γευσιγνωσίας με όλα τα χρώματα και τα αρώματα της περιοχής εμφιαλωμένα. Κάθονται εκεί στοιβαγμένα και περιμένουν εσάς να τα απελευθερώσετε και να τα αποθεώσετε. Η θέα όλου του αμπελιού σε άψογη γραμμικη συμμετρία είναι η κυρίως υπεύθυνη για τη γαλήνη και ηρεμία που θα σας κυριεύσει.

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες από τη reception μας και εξερευνήστε την ευρύτερη περιοχή χαρτογραφώντας τις γεύσεις και τις απολαύσεις. Έτσι λοιπόν θέλουμε να σας αποχαιρετήσουμε για το 2019, με ένα κρασί στο χέρι και να κάνουμε πρόποση στη υγειά σας για την πιο μεθυστική και γευστική χρονιά που ακολουθεί!