01.06.2018

Γιατί τα παιδιά σας θα λατρέψουν το AKS Hinitsa Bay

Ξέρουμε πόση σημαντική είναι για εσάς η ξεκούρασή σας, αλλά ακόμα πιο σημαντική είναι η διαπαιδαγώγηση και αναψυχή των παιδιών σας. Εδώ στο AKS Hinitsa Bay έχουμε βρει την χρυσή τομή να συνδυαστούν αυτοί οι δύο παράγοντες με ασφάλεια και προπάντως αγάπη.

Ειδικοί παιδαγωγοί θα υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους και τα τους περιθάλψουν σε ένα καθημερινό πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων με σκοπό και τη διασκέδαση, αλλά και τη εκπαίδευσή τους σε έναν ανάλογα διαμορφωμένο χώρο και δημιουργικό περιβάλλον.

Extra bonus το θερινό σινεμά για να κλείνει η μέρα με τον πιο όμορφο και ξεκούραστο τρόπο.

Αυτά είναι τα καλά νέα για εσάς που επιθυμείτε να απολαύσετε την διαμονή σας στο AKS Hinitsa Bay καθόλη τη διάρκεια των διακοπών σας. Αν όμως αποτελέσουμε τη βάση σας, και το ορμητήριό σας για όλα τα κρυμμένα διαμάντια της Πελοπονήσσου, τότε η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία αποκτούν νέο νόημα.

Οργανώστε εκδρομές σε Σπέτσες, Ύδρα, Ερμιόνη, Επίδαυρο, κοντινά χωριά, και εκτός από τις υπέροχες, παραδοσιακές γεύσεις που θα απολαύσουν, τα μαγευτικά φυσικά τοπία που σμιλέψουν την αντίληψη τους για την ομορφιά της Ελλάδας, για θα οπλιστούν με πολύτιμες ιστορικές γνώσεις για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά μας.

Δώστε στα παιδιά σας τα ομορφότερα καλοκαιρινά δώρα εδώ στο AKS Hinitsa Bay, που θα τους μείνουν για μια ζωή. Το χαμόγελό τους είναι και η δική σας, αλλά και η δική μας αντομοιβή.