30.06.2017

“Το Πρωινό” του ANT1 ήρθε ξανά στο ξενοδοχείο AKS Hinitsa Bay

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, η εκπομπή “ΑΝΤ1 Το Πρωινό” φιλοξενήθηκε από το AKS Hinitsa Bay και μας χάρισε απίθανες στιγμές καλοκαιρινής απόδρασης.

 Ο κόσμος από την πρώτη κιόλας μέρα, αγκάλιασε τους συντελεστές της εκπομπής και διασκέδασε μαζί τους. Μόνο τα γέλια στην πισίνα, τα πειράγματα και οι βουτιές που έκαναν στην πιο όμορφη παραλία της Αργολίδας, αποδεικνύουν ότι ο κόσμος, η Φαίη με την ομάδα της και οι άνθρωποι του ξενοδοχείου, έγιναν ένα.

Οι απίθανες στιγμές ξεκινούσαν κάθε μέρα από νωρίς το πρωί και συνοδεύονταν από κέφι, ξέφρενο χορό και δυνατή μουσική. Στα highlights της περασμένης εβδομάδας σίγουρα συγκαταλέγονται οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Φαίης, οι δυναμικές μάχες των “survivors” της εκπομπής “Το Πρωινό”, καθώς και οι γαστρονομικές προτάσεις με παραδοσιακές συνταγές από τους chef του ξενοδοχείου, με την πολύτιμη συμμετοχή της Αργυρώς.

Το αποχαιρετιστήριο party όμως που έγινε στο beach bar του ξενοδοχείου το τελευταίο βράδυ που φιλοξενήθηκε η εκπομπή στο AKS Hinitsa Bay, έκλεψε την παράσταση. Ο εξωτερικός χώρος του ξενοδοχείου, που θυμίζει εξωτικό νησί, τα δροσερά cocktails και το κέφι που υπήρχε, απογείωσαν το ήδη υπάρχον μοναδικό κλίμα και εκτόξευσαν τη διασκέδαση στα ύψη.

Πλέον μετράμε αντίστροφα για την επόμενη φορά, η οποία είναι πολλά υποσχόμενη και αναπολούμε τις στιγμές που ζήσαμε με το “ΑΝΤ1 Το Πρωινό”.

Αν θέλετε κι εσείς να περάσετε τόσο καλά ή και ακόμα καλύτερα και να επισκεφτείτε αυτό το υπέροχος μέρος, πραγματοποιήστε την κράτησή σας στο AKS Hinitsa Bay και περάστε το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής σας!