27.05.2019

Σε τι διάθεση βρίσκεστε;

📸 @CliveAndrews

Πείτε μας τη διάθεσή σας και δεν θα σας πούμε ποιός είστε, απλά θα σας προσανατολίσουμε στην σωστή κατεύθυνση διασκέδασης και ψυχαγωγίας που μπορεί να σας προσφέρουν τα AKS Hotels και το Πόρτο Χέλι γενικότερα.

 

Αναζητάτε στιγμές χαλάρωσης;

Στο AKS Hinitsa Bay θα βρείτε έναν ειδυλλιακό ιδιωτικό κόλπο που θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές ηρεμίας, είτε στο Beach Bar Αστερίας είτε στην παραλία με χρυσή άμμο και κρυστάλλινα νερά που διαθέτει.

 

Θέλετε μια έκρηξη αδρεναλίνης;

Κολυμπήστε προς τον ήλιο στο καταγάλανο Αιγαίο ή αναμετρηθείτε σε ένα παιχνίδι beach volley και αφήστε το φιλέ να αναδείξει τον νέο πρωταθλητή της παραλίας.

 

Νιώθετε περίεργοι;

Στην Πελοπόννησο μπορείτε να γνωρίσετε διάφορες μεγάλες στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Ανακαλύψτε αρχαιολογικούς θησαυρούς όπως το αμφιθέατρο στην Επίδαυρο ή τα ερείπια των Μυκηνών.

 

Θέλετε να νιώσετε σαν Star;

Επισκεφθείτε την Ύδρα και τις Σπέτσες, τα απέναντι νησιά με την πλούσια κοσμική ζωή και μετρήστε πόσους διάσημους μπορείτε να αναγνωρίσετε.

 

Νιώθετε σαν κατακτητές;

Πηγαίνετε σε μια κρουαζιέρα για να εξερευνήσετε άλλα κοντινά νησιά ή να κλείσετε το δικό σας ταξίδι ιστιοπλοΐας. Πολλοί θησαυροί της πανέμορφης φυσικής ομορφιάς του Πόρτο Χελίου σας περιμένουν σε κοντινές αποστάσεις με το αμάξι, όπως οι παραλίες του Άγιου Αιμιλιανού, της Βερβερόντας και της Κόστα.

 

Θέλετε να νιώσετε σαν ντόπιος;

Η παραδοσιακή ζωή του Πόρτο Χελίου, της Ερμιόνης, της Κοιλάδας και των γύρω κοντινών χωριών σας περιμένει να σας ταξιδέψει σε μέρη ξεχασμένα στο χρόνο με καθημερινότητα που γοητεύει τον ταξιδιώτη όσον αφορά τα τοπία, τη γαστρονομία, και την τοπικιστική κουλτούρα.

 

Απλά πεινάτε;

Επιστρέφοντας το βράδυ στο θέρετρό σας μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες γαστρονομικές λιχουδιές από την ελληνική μεσογειακή κουζίνα και τα φρέσκα τοπικά προϊόντα της ευρύτερης περιοχής.

 

Όπως καταλαβαίνετε με τόσες επιλογές, που μπορούν να λειτουργούν και συνδυαστικά, η περιοχή ευνοεί τους κυκλοθυμικούς!